Ultrarövid terápiás konzultáció

Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé.

Dr. Buda Lászlót szakmailag és emberileg nagyon hitelesnek tartom, hálás vagyok, hogy közvetlen tőle tanulhatok, és megtisztelés, hogy bekerültem a kiemelten ajánlott Ultrarövid terápiás konzulensek közé.

„Havasi Ferenc az általam kiemelten ajánlott konzulensek körébe tartozik. Személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Tudását és tapasztalatait folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken. Fordulj Ferihez bizalommal – jó szívvel ajánlom!”  Dr. Buda László

Gyors

A konzultáció egyetlen 1,5-2 órás alkalomból áll, így nem szükséges egy hosszú folyamat mellett elkötelezned magadat, és annak idő-, energia- és anyagi vonzatait vállalnod. Hamar megtapasztalod, hogy tényleg “működik”-e.

Mély

A módszer kidolgozója, Dr. Buda László, akinek évtizedes tapasztalata van abban, hogy hogyan lehet meglepően gyorsan a lényeg felé haladni, ami egy igen intenzív önismereti élmény tud lenni. Hálás vagyok, hogy közvetlenül tőle tanulhatok.

Hatékony

A módszer magában foglalja nemcsak a helyzeted mélyebb megértését, hanem segít abban is, hogy egy lépést te magad is tegyél a saját megoldásod irányában. Minél mélyebben történik a lépés, annál több mindent “megoldhat”.

Mire alkalmas leginkább az ultarövid terápiás konzultáció?

Ha még nem látod az aktuális elakadásod lényegét, kulcsát 

Mindannyiunk életében vannak olyan típusú helyzetek, amiket nem tudunk jól kezelni – akár munkahelyi, akár párkapcsolati, családi vagy más területen. Különösen akkor okozhatnak nagy fejtörést, ha ismétlődnek és elmenekülni sem tudunk/akarunk.

Ha ránéznél egy testi tüneted lelki hátterére

Közismert, hogy a tartósan diszharmonikus lelkiállapot (pl. stressz) kikezdi a testünk egészségét is, de egy-egy konkrét betegség mögötti “lelki üzenetet” megtalálni sokszor igen nagy feladvány. Természetesen ez nem helyettesíti az orvosi kezelést, sokkal inkább kiegészítheti azt. Dr. Buda László, a módszer kidolgozója a testi tünetek lelki hátterének felderítésének szaktekintélye.

Ha nincs igazán nagy problémád, de szeretnél önazonosabb lenni

Sokan csak akkor kérnek segítséget, ha már élhetetlen a helyzetük, esetleg már a testi egészségük is kezd rámenni. Ha hamarabb veszi az ember komolyan a finomabb jeleket, érzeteket, és próbál mögéjük nézni, az sokkal kevesebb fájdalommal vihet egy önazonosabb élet felé.

Hogy zajlik pontosan az ultarövid terápiás konzultáció?

Személyesen

Online

Kiknek nem ajánlott az ultrarövid terápiás konzultáció?

Akik csak más nyomására jönnének el

Ha valaki csak azért jönne el, mert rábeszélték, de ő maga nem lát benne fantáziát, és valójában nem is ad neki esélyt.

Akik komoly mentális problémával rendelkeznek

Például értelmi fogyatékosok vagy demenciában szenvedők. Nekik orvosi segítségre van szükségük.

Akik érzelmeket blokkoló gyógyszer hatása alatt állnak

Az érzések a konzultáció folyamán iránytűként is funkcionálnak, ami nélkül nagyon nehéz dolgunk lenne.

Mit tudok ígérni?

Teljes figyelmem és tudásom

A tőlem telhető legmélyebb módon igyekszem figyelni Rád, és minden tudásom annak szolgálatába állítani, hogy hogyan tudnálak az utadon leginkább segíteni.

Biztonságos, elfogadó légkört

Elfogadlak olyannak, amilyen vagy, és soha nem foglak kényszeríteni semmire. Javasolni időnként fogok, akár több lehetőséget is felkínálva, de a döntés mindig a Tied lesz.

Teljes diszkréciót

Amit megosztasz velem, azt én teljes diszkrécióval kezelem. Természetesen Te bárkivel megoszthatod, akivel szeretnéd, ugyanakkor érdemes lehet egy kis időt hagyni az élmény ülepedésére.

Néhány visszajelzés a konzultációimról

Sok minden miatt rossz embernek éreztem magam, a beszélgetés után viszont azt érzem, hogy csak a felnőtté válás folyamatában lévő ember vagyok, teljesen átlagos problémákkal, elfogadható érzésekkel. Azt éreztem, hogy nem akar beleszólni az életembe, hogy mit érzek, inkább csak folyamatosan segít, a beszélgetés során velem keresgéli a megoldásokat. Az lehettem, aki vagyok, ítéletek nélkül, sőt, elfogadással. A beszélgetésünk második felében, amikor Ő beszélt a „nevemben”, kifejezetten azt éreztem, hogy a szívemből szólt. Köszönöm!
Liliána

Köszönöm a lehetőséget és a segítségedet abban, hogy új szemszögből láthattam meg az elakadt élethelyzetemet! A konzultáció alatt mindvégig éreztem a maximális, értő figyelmedet, amellyel megtartó és biztonságos keretet adtál a probléma gyökeréig hatoló lelki munkának. Számomra lenyűgöző precizitással éreztél rá a probléma „gócára”, majd pedig szakértő módon és nagy empátiával vezettél végig a feloldás felé vivő úton. Hálásan köszönöm Neked ezt a tapasztalást!

Anita

Régóta foglalkozom önismerettel, de úgy éreztem szükségem lenne külső segítségre is. Az ultrarövid terápiás konzultáció nagyon felszabadító élmény volt, mert azt éreztem, Feri ezt a módszert tényleg képes rám szabni, és az a nyugodt, elfogadó légkör, amit képes volt megteremteni, segített szembenézni és kimondani olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtam. Egy évek óta jelenlevő, akut lelki problémára sikerült rálátást nyerni és egy év távlatából azt mondhatom fel is oldani.

Zsuzsanna

Mit nem tudok ígérni?

Hogy másnapra minden megoldódik

Ez a módszer sem csodaszer, így nem érdemes azt várni, hogy 2 óra alatt egy csapásra megváltozzon az életünk. Ugyanakkor a jelentős változások is sokszor rövid idő alatt történnek, és minél mélyebben sikerül valami lényegeset tudatosítanunk és lépnünk, az meglepően sok mindenre lehet pozitív hatással, úgy tűnhet, hogy szinte „magától”. Ennek kibontakozásához azonban általában idő kell.

Gyógyulást

Nem vagyok orvos, és ez a módszer nem pszichoterápia. A gyógyítás egy beteg állapotból igyekszik egy egészséges, normális, mondhatni átlagos állapotba juttatni. Ez a módszer inkább egy intenzív önismereti munka, ami az “átlagostól” egy önazonosabb állapot felé igyekszik terelni. Ha ennek köszönhetően sikerül egy derűsebb lelki működést kialakítanunk, az – a kutatások alapján – pozitívan hat a testünk egészségére is, de ennek mértékére, időbeli kifutására nincs garancia.

Mennyibe kerül?

A konzultáció hossza kb. 75-120 perc, díja 30.000 Ft. Fizetheted átutalással vagy személyes esetben készpénzben is.

Garancia: ha a konzultáció után úgy érzed, hogy nem vagy elégedett, és ezt 24 órán belül jelzed, visszaadom a teljes összeget, így nincs is vesztenivalód.

Hogyan jelentkezhetek be?

Az alábbi űrlapon várom a jelentkezésed, amire pár napon belül válaszolni fogok!

Ultrarövid terápiás konzultáció

14 + 3 =

További elérhetőségeim:

    06-30/850-4522

  level@havasiferenc.hu