Havasi Ferenc

Egyéni konzultációk Szegeden és online

Derítsd ki, hogy ki vagy,
és légy tudatosan az!

Az egyéni konzultáció lényegében egy intenzív fejlődési lehetőség

Könyvekből, tanfolyamokból rengeteget lehet tanulni, de ott átadott információ túlnyomó többsége nem kapcsolódik lényegileg ahhoz, amiben épp vagy, így eléggé a töredéke marad csak meg, és annak is csak a töredéke hasznosul. Talán neked is van olyan könyv a polcodon vagy a számítógépeden, vagy olyan videós anyagok, amiket nem igazán hasznosítottál… talán majd…

Az egyéni konzultáció alatt viszont minden másodperc akörül forog, ami számodra lényeges, és a saját válaszaidra lehet képes rávezetni, amit semelyik könyvben nem találsz meg.

Ehhez azonban kulcsfontosságú, hogy megfelelő konzulenst válassz hozzá: aki számodra szakmailag és emberileg hiteles, akivel érzel egyfajta összhangot. Hogy eldönthesd, hogy én ilyen ember vagyok-e számodra, talán a következők áttekintésével tudsz rólam a legtöbb benyomást szerezni.

Youtube videóim

Önismereti, filozófiai és kommunikációs témákban készítek videókat és élő adásokat két youtube csatornára is. Nézz körül.

Tiktok profilom

A rövid videó kicsit más műfaj, mostanában ezzel is kísérletezem, ezekben egy kicsit más oldalamat ismerheted meg.

Életutam

Itt olvashatsz a hátteremről, hogy honnan hogyan jutottam oda, ahol most vagyok, és merre felé haladok.

Beszélgessünk

Mindenféle elköteleződés nélkül is szívesen beszélgetek veled, a legjobban talán ezen keresztül érzékelhetsz. Keress bátran!

Kiemelt konzultációs témáim

Kommunikáció

Kulcsfontosságú, hogy jól kommunikáljunk, és ha szükséges, akár konfrontálódjunk is. Asszertíven. Erőszakmentesen. Másokkal és önmagunkkal. Vagy azzal, ami ezeken is túl van.

Mit jelez a testem?

Testi tüneteink, betegségeink sokszor az egyik legjobb támpontok lehetnek számunkra, ha tudjuk értelmezni őket, ehhez azonban sokszor jól jön egy kis külső segítség is.

Önazonosság

Mihez is kezdjek az életemmel, ki is vagyok én valójában? Ez az emberi élet talán legfontosabb kérdése, ezért szerintem kiemelten érdemes foglalkozni vele.

Kapcsolatfelvétel

Általános esetben

Egyeztessünk egy díjmentes beszélgetési időpontot, hogy a helyzetedet és a lehetőségeket áttekintve együtt kigondoljuk a további lépéseket. Ez a beszélgetés nem jelent sem részedről, sem részemről semmilyen elkötelezettséget.

Ultrarövid terápiás konzultáció

Ha kifejezetten a Dr. Buda László által kidolgozott egy alkalmas Ultrarövid terápiás konzultációra szeretnél jönni, akkor további információkért és bejelentkezési lehetőségért kattints a lenti gombra.