Önismeret informatikusoknak Facebook csoport

Létrehoztam egy Facebook csoportot, ahova kifejezetten informatikusoknak szánt önismereti témákban töltök fel anyagokat, tartok élő eladásokat például motivációs, kommunikációs és vezetői kérdéseket körüljárva.

A csoporthoz való csatlakozás teljesen díjmentes. Csatlakozás előtt pár rövid kérdésben érdeklődöm majd szakmai hátteredről, hogy az előadásokat a lehető legjobban a csoport tagjainak érdeklődése szerint tudjam alakítani. Köszönöm, ha rászánsz pár percet a megválaszolásukra.

Dr. Havasi Ferenc

Magamról nagyon röviden

Húsz évig dolgoztam informatikai területen egyetemi oktatóként, kutatóként, fejlesztőként, valamint egy 20-30 fős webfejlesztő csapat vezetőjeként. Emiatt a saját bőrömön, testközelből ismerem az informatikai közegben leggyakrabban felmerülő problémákat.

Önismerettel szintén majdnem húsz éve foglalkozok, és 2020 végétől pedig szakmát váltottam, és főállásban egyéni önsimereti konzultációkkal, coaching folyamatokkal foglalkozom.

A következő videóban meghallgathatod a 2022-es Szabad Szoftver Konferencián elhangzott előadásomat, amiben a két “szakmám” közötti analógiát járom egy kicsit körbe.

Csatlakozás

Ha ezek alapján érdekel a Facebook csoport, itt tudsz csatlakozni. A csatlakozás teljesen díjmentes.

Ha a csoporthoz való csatlakozás mellett szeretnél e-mailben is értesítést kérni a fontosabb feltett anyagokról és élő előadásokról, akkor a lenti gombbal iratkozhatsz fel. Ígérem, hogy az e-mail címedet semmi másra nem használom fel, és havonta 2-3 levélnél többet biztosan nem küldök –  annyit se biztos. Ha később meggondolod magad, bármikor leiratkozhatsz.