Havasi Ferenc

coaching, informatikus coaching,
ultrarövid terápiás konzultáció

Szegeden vagy online

Havasi Ferenc vagyok. Több, mint 20 éve foglalkozom önismerettel, és legjobban az önazonosság felé való haladás motivál.

Úgy tapasztaltam, hogy a kihívásainkban és nagy céljaink felé való haladásban a személyre szabott konzultációs módszerek tudják az egyik leghatékonyabb segítséget nyújtani.

Ezért foglalkozom én is coachinggal és ultrarövid terápiás konzultációval.

Bővebben a videóban!

Egyéni coaching

A coaching egy olyan konzultációs módszer, amely jellemzően 4-8 alkalomból álló folyamattal segít téged abban, hogy egy kihívásod megoldásának vagy célod, álmod megvalósításának megtaláld a saját, önazonos módját. Nem tanácsadás, nem terápia, sokkal inkább egy intenzív önismereti munka.

Informatikus coaching

Bő húsz évet töltöttem el az informatika világában, ahol saját magamon tapasztaltam meg az informatikusokra jellemző gondolkodásmód számos erősségét és gyenge pontját. Egy ezekre építő személyre szabott coaching folyamat informatikusként talán az egyik leghatékonyabb útja lehet az egyéni fejlődésnek.

Coaching cégeknek

Egy cég sikerességében kulcsfontosságú az emberek, különösen a vezetők folyamatos egyéni fejlődése. A coaching egy olyan módszertan, ami a sport után az üzleti életben honosodott meg, ahol az eredményesség, visszamérhetőség kiemelt fontosságú, így fenn sem maradt volna, ha nem állta volna ki a “megtérülés” próbáját.

Ultrarövid terápiás konzultáció

Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László pszichiáter által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépéseket tenni a vágyott változás felé.