Coaching cégeknek

Egy cég sikerességében kulcsfontosságú az emberek, különösen a vezetők folyamatos egyéni fejlődése. A coaching egy olyan módszertan, ami a sport után az üzleti életben honosodott meg, ahol az eredményesség, visszamérhetőség kiemelt fontosságú, így fenn sem maradt volna, ha nem állta volna ki a “megtérülés” próbáját.

Mik a leggyakoribb céges kihívások, amiben a coaching segíthet?

Vezetői támogatás

Sok helyen a szakmai teljesítmény vagy szervezési készségek alapján nevezik ki a vezetőket. Azonban minél több és minél sokszínűbb csapatot vezet valaki, annál gyakrabban kerülnek elő az emberi és vezetői kérdések, amelyek egyedi és önazonos megoldásának a megtalálásában segíthet sokat a coaching.

Konfliktuskezelés

A személyes konfliktusok kifejezetten károsak a cég hatékonyságára is. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha a vezető, vagy a konfliktusban érintett legalább egyik fél képes szemléletet váltani, akkor a konfliktus feloldódhat, és egy olyan helyzet alakulhat ki, ami optimálisabb még a konfliktus előtti helyzetnél is. Ebben nagy segítség lehet a kulcsszereplők esetében egy-egy coaching folyamat.

Csapatépítés, erősítés

Az egyének támogatása mellett a hatékonyság másik fő tényezője az, hogy a csapat mennyire tud egységként működni. A coaching egy külön válfaja a teamcoaching, ami ennek erősítését célozza meg.

Kapcsolatfelvétel

Keress, hogy egyeztethessük a részleteket!

Céges kapcsolatfelvétel

12 + 7 =

További elérhetőségeim:

    06-30/850-4522

  level@havasiferenc.hu